АРХИВ НОВИНИ 2009г.

5.09.2009

Заслужено признание за талантливата певица Лили Цветкова е предстоящото й участие в тазгодишния фестивал Пиринфолк Сандански. Лили Цветкова Кралицата на македонската песен е събрала няколко от емблематичните и песни в рецитал който ще покаже още веднъж образът й на драматична певица.Подготовката й за това събитие върви успоредно с многобройните и покани за участия в събори и фестивали. Любовта на народа към нея расте, което кара водещите на радио- и телевизионни предавания да я търсят за гост на своите музикални издания. В последните няколко месеца песните й звучат в предаванията на БНР Хоризонт - “По нашенски” с водещ Юлия Цанкова. Радио Благоевград, Радио Стара Загора с водещ Николай Николаев, Радио Пловдив с водещ Чапански, Радио Варна с водеща Христина Паскалева и др. На най-често задавания й въпрос какво подготвя сега Лили Цветкова тя отговаря: “Работя върху новия си албум като записвам непознати за широката аудитория песни, които са документирали събития от нашата древна история. Това е неписаната ни история и трябва да се знае от бъдещите поколения. Затова влагам цялото си сърце и умение да ги изпея с автентичните им думи и оригинална мелодия.”

12.05.2009
Лили Цветкова бе поканенаЛили Цветкова с генералния директор на БНР г-н Тодоров като гост на празненството на радио Варна по случай 75 годишния му юбилей. Директора на радиото Енчо Чакъров и направи предложение да изнесе концерт в галерията на радиото, който ще се излъчи пряко в ефир. Предстоят доуточнения за реализирането на този чудесен проект.
Лили пя на празненството, с което зарадва гостите и се снима с генералния директор на БНР-Хоризонт, който я поздрави за успешните и гостувания в различните предавания на националния ефир.

07.01.2009
Лили Цветкова ще гостува в предаването "Нощен Хоризонт" по програма Хоризонт на Българско национално радио в неделя, 11 януари. То ще започне след нощния осведомителен бюлетин в полунощ и ще продължи цели 3 часа. Освен хитовете от двата си албума с македонски песни, фолклорната прима ще излъчи за първи път в ефир неиздавани свои песни. Ще има и още една изненада за почитателите й, но певицата я пази в тайна до последния момент. Тя издаде само, че ще я видим и в друга светлина, в каквато досега не се е представяла пред публиката.

12.01.2009

Лили ЦветковаЛили Цветкова с водещия на Нощен Хоризонт Румен Стоичковсе представи за първи път като поетеса в предаването "Нощен Хоризонт" на БНР. Пред водещия Румен Стоичков тя рецитира две от поетичните си творби - "Сила" и "Прощавам ти". Тяхното изпълнение може да чуете в раздел ВИДЕО, а цялото интервю може да си свалите от ТУК.


АРХИВ НОВИНИ 2008

© 2008-2014 Лили Цветкова

ВГ`Бъдничета`